Середа, 24 Квітня 2024 р.
30 Червня 2022

НАГОРОДИ

КАМ’ЯНЧАНИНА ВІДЗНАЧЕНО ЗА МУЖНІСТЬ

Президент України Володимир Зеленський своїм Указом «Про відзначення державними нагородами України» від 21 червня ц.р. за особис­ту мужність і самовіддані дії, проявлені в захис­ті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня ка­м’янчанина – старшого солдата Дмитра МАЗІЯ.

ТИМ, ХТО РЯТУЄ ЖИТТЯ

В умовах російської агресії наші медики пліч-о-пліч із військовими роблять усе можливе для нашої перемоги. Вони рятують найцінніше в світі – життя, тому їхній внесок у нашу боротьбу величезний. На початку тижня глибоку вдячність за нелегку працю, відданість обов’язку та служіння українському народу медпрацівникам Хмельниччини висловив начальник ОВА Сергій ГАМАЛІЙ.
Він вручив відзнаки прем’єр-міністра Украї­ни та цінні подарунки найкращим медпрацівникам області. Оскільки багато хто з нагороджених наразі перебуває на фронті, нагороди отримували їхні рідні та близькі.
Серед нагороджених є і медики Кам’янеччини. Зокрема, Подяку прем’єр-міністра України оголошено Ігорю БОНДАРЮ – лікарю-урологу урологічного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні, Сергію РИБАКУ – лікарю-хірургу з екстреної допомоги Багатопрофільної цент­ральної районної лікарні Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради.
Цінним подарунком від прем’єр-міністра України – годинником – відзначено Івана РЯЗАНОВА, лікаря-ортопеда-травматолога травматологічного відділення Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.

За інформацією Хмельницької ОДА.