П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Липня 2022

ПОЧУЛИ АРЕСТОВИЧА – ХОВАЙТЕСЯ!

Голова Хмельницької ОДА Сергій ГАМАЛІЙ підписав 11 липня наказ «Про вжиття заходів що­до громадської безпеки на певних категоріях об’єктів при оголошенні повідомлення про повітряну тривогу».

Згідно з наказом, керівники міст і районів мають провести роботу із власниками і керівниками супермаркетів, торговельних і торговельно-розважальних комплексів площею 500 кв. м і більше, критих ринків, кінотеатрів, закладів харчування із кількістю посадкових місць 50 і більше, спорткомплексів, офісних центрів висотою 5 і більше поверхів тощо щодо необхідності проведення евакуації відвідувачів при отриманні сигналу повітряної тривоги.
Відвідувачів із вказаних закладів потрібно повідомити про сигнал тривоги, заходи безпеки та найближчі укриття. А персонал має пройти відповідне навчання.
Нагадуємо, що сигнал тривоги почути можна і за допомогою мобільного додатка «Повітряна тривога», який сповіщає про небезпеку в конк­ретному регіоні, в тому числі голосом Арестовича. Додаток можна завантажити в Google Play Market та AppStore.