П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
29 Липня 2022

ІНФОРМУЄ ПРОКУРАТУРА

НА 800 ДОЛАРІВ ДОВГО НЕ ДИВИЛАСЯ

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру дитячому лікарю-офтальмологу одного з медичних закладів Кам’янця-Подільського за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди.
За даними слідства, за сприяння в ухваленні рішення щодо оформлення групи інвалідності для малолітньої дитини жінка вимагала в місцевих жителів 800 доларів США.
Після одержання цієї суми її затримано. Вирішується питання щодо обрання затриманій особі запобіжного заходу.
Санкція ч.3 ст.369-2 ККУ передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років із конфіскацією майна.

ЗАТРИМАЛИ ГАРАЖНОГО ЗЛОДІЯ

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 34-річному кам’янчанину за фактом вчинення крадіжок і незаконного заволодіння транспортним засобом.
У грудні 2021 року неодноразово судимий чоловік проник до гаража в Кам’янці-Подільсь­кому і викрав техніку, інструменти та автомобільні запчастини на суму понад 50 тис. грн.
Продовжуючи свою злочинну діяльність, у січні 2022 року він демонтував і викрав перед­ні фари з припаркованого в одному з дворів міста автомобіля.
Крім того, в лютому цього року зловмисник вирішив «позичити» авто у знайомого. Коли той відмовився добровільно віддати ключі, він вдарив потерпілого кулаком в обличчя та забрав їх силоміць, прихопивши техпаспорт.
Усього підозрюваний заподіяв потерпілим збитків на суму понад 200 тис. грн.
На сьогодні вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної прокуратури.