Вівторок, 19 Березня 2024 р.

ПІДТРИМАЙ ПЕТИЦІЮ – ЗАПУСТИ ПОТЯГ!

20 листопада на сайті Кабміну з’явилася електронна петиція про призначення потяга «Бахмут – Харків – Чернівці», який може проходити через Кам’янець-Подільський.

– Це цікавий варіант, який міг би об’єднати східну Україну із західною, – каже начальник залізничного вокзалу Ігор КАПРАВЧУК, який і повідомив нам новину. – Відтак у Кам’янця-Подільського могло б з’явитися пряме сполучення із Харковом, Сумами, містами Донеччини.

Актор електронної петиції Максим Зелений пропонує призначити звичайний швидкий потяг із плацкартними та купе вагонами сполученням «Бахмут (колишній Артемівськ) – Чернівці», який би рухався у парні числа із зупинками: Сіль, Сіверськ, Лиман, Святогірськ, Ізюм, Балаклія, Зміїв, Харків, Суми, Ворожба, Ніжин, Київ, Вінниця, Хмельницький, Гречани, Кам’янець-Подільський, Ларга, та прибував у Чернівці.

Аби цей проект втілився в життя, потрібно підтримати електронну петицію, проголосувавши на сайті (petition.kmu.gov.ua). Якщо за майже три місяці вдасться набрати необхідних 25 тисяч голосів, то пропозицію буде розглянуто.

За станом на 30 листопада, петицію підтримали понад чотири десятки українців.