П'ятница, 29 Березня 2024 р.
18 Квітня 2019

БЕЗКОШТОВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ОН-ЛАЙН-КУРС «БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: СУЧАСНЕ ЗАКОНОДАВСТВО, СУМЛІННИЙ ВИРОБНИК, ВІДПОВІДАЛЬНИЙ СПОЖИВАЧ»

В Україні впроваджена європейська модель контролю за якістю і безпечністю харчових продуктів – НАССР, яка дозволяє аналізувати і контролювати небезпечні фактори хімічного, мікробіологічного та фізичного походження від сировини до обігу і споживання готової продукції.

З метою проведення роз’яснювальної роботи і підвищення рівня обізнаності про особливості впровадження системи НАССР в Україні фахівці проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів разом зі спеціалістами платформи масових відкритих он-лайн-курсів «Prometheus» розробили безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

Курс спрямований, насамперед, на представників бізнес-середовища, але буде цікавий і споживачам. Навчання безкоштовне, побудоване у вигляді відеолекцій. За результатами успішного проходження курсу, учасники отримають відповідні сертифікати.

Зареєструватися на безкоштовний навчальний он-лайн-курс можна за посиланням: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about

Анатолій Йосипович ЛАВСЬКИЙ, начальник Кам’янець-Подільського міськрайонного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.