Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
26 Лютого 2010

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЖИВИЙ-ЗДОРОВИЙ

– Хочу почати з того, що міський голова – живий-здоровий, – цими словами Анатолій НЕСТЕРУК відкрив прес-конференцію для представ­ників місцевих ЗМІ.

Так мер прокоментував чутки, що поширювалися Кам’янцем протягом попереднього тижня. У редакцію «ПОДОЛЯНИНА» телефонували читачі, знайомі та колеги – всі з одним запитанням: «Кажуть, НЕСТЕРУКА побили?..». Зрештою, стали з’являтися подробиці про причину події, про за­криті під охороною палати реанімації та інші нісенітниці. Журналістам повірити в чутки було важко, тому що, за специфікою роботи, бачити міського голову доводилося ледь не щодня і виглядав він здоровим і неушкодженим. Більше того, у вівторок таким же його бачили 50 депу­татів міськради під час засідання сесії. Щоправда, протягом четверга-п’ятниці Анатолій НЕСТЕРУК дійсно перебував у Києві, де вирішу­вав важливі для міста справи і був присутнім на одному з публічних заходів.

Але, на жаль, як показує досвід, у Кам’янці чут­ки живуть самі по собі, і саме тут насправді можна словом не лише поранити, а й убити (пригадується випадок із попереднім міським головою Олександром МАЗУРЧАКОМ, коли «ПОДОЛЯНИН» надрукував його коментар з такими словами: «Чутки про мою смерть значно пере­більшені»).

Ось таке воно – життя публічних людей.