П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
9 Квітня 2010

ОДНИМ АБЗАЦОМ

  • До міста звернулася з пропозицією організувати продаж ліків за цінами виробника фармацевтична компанія «Дарниця». Міський голова обмірковує можливість поєднати цю пропозицію з діяльністю комунальної аптеки.
  • Як повідомив міський голова Анатолій НЕСТЕРУК, на сьогодні з аварійного будинку на Нігинському шосе, 1а, відселено всіх мешканців. Будинок знаходиться під охороною. Якщо після ретельного обстеження можливість врятувати будинок таки з’явиться, міська влада бачить його майбутнє у використанні під соціальне житло.
  • У понеділок Анатолій НЕСТЕРУК поділився із журналістами бажанням мати комунальне телебачення, за допомогою якого можна було би більше висвітлювати життя міста і працівники якого мали б гідну заробітну плату. Нагадаємо, що сьогодні в телевізійному ефірі працює акціонерне товариство «Кам’янець-Подільська телерадіокомпанія».
  • Міський оргкомітет із підготовки та проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці на чолі з начальником міськуправління праці та соцзахисту населення Надією ПІДСКОЦЬКОЮ звертається до об’єднань роботодавців, трудових колективів і профспілок активно провести 22-28 квітня Тиждень охорони праці на кожному підприємстві, в установі, організації, в тому числі на об’єктах малого та середнього бізнесу.