П'ятница, 29 Березня 2024 р.
9 Квітня 2010

ХТОСЬ БУДЕ ВБРАНИМ, А ХТОСЬ ….

Триває місячник з благоустрою, озеленення та санітарної очистки міста. Житлово-комунальні підприємства очистили від сміття більшу частину закріплених зелених зон і прибудинкових територій. Великий обсяг робіт покладено на КП «Міська шляхова дільниця», яке очищає проїжджу частину доріг від насипів грунту та піску, яким було взимку посипано дороги та тротуари.

Проведена повна санітарна очистка майдану Відродження, скверів Танкістів і Васильєва, зони відпочинку мікрорайону Жовтневого та ін. Продовжуються роботи з підбілювання бордюрів і дерев.

З початку місячника на міське сміттєзвалище вивезено понад 1650 куб.м сміття. Незважаючи на відсутність коштів, здійснюється ямковий ремонт доріг.

Відгукнулися на пропозицію долучитися до прибирання міста учнівська та студентська молодь. Варто відзначити ліцей будівництва, архітектури та дизайну, ПДАТУ, філію Європейського університету, медичне училище, харчовий коледж.

На жаль, не розпочали роботи щодо впорядкування територій ВАТ «Комбінат хлібопродуктів», «Комбінат будматеріалів», низка підприємств, що розміщені на Голосківському шосе.

Прес-служба міськради.