Четвер, 28 Березня 2024 р.
23 Квітня 2010

ОДНИМ АБЗАЦОМ

  • 14 квітня відбулось установче засідання міського комітету з економічних реформ. Створення відповідних комітетів розпочато у всіх областях, районах і містах після створення такого комітету в Україні як консультаційно-дорадчого органу при главі держави.
  • 13 квітня у К-ПНУ ім.І.Огієнка відбувся круглий стіл громадських організацій і представників бізнесу під головуванням мера міста Анатолія НЕСТЕРУКА. ГО «Берегиня», «Клуб юних миротворців», «Гармонія» представили свої напрацювання та плани на майбутнє. На засіданні було досягнуто домовленості щодо об’єднання зусиль влади, громадських організацій і бізнес-структур для створення підприємцями міста благодійного фонду.
  • Команда юних кам’янчан взяла участь у ІІІ Всеукраїнській олімпіаді «Юні знавці Біблії», яка відбулася 13 квітня на базі Національного університету «Острозька академія». Диплом ІІ ступеня отримала учениця 6-го класу ЗОШ №11 Вікторія МАЗУРЕНКО, диплом ІІІ ступеня – Богдана ГОРА з 5-го класу НВК №17.
  • 20 квітня на майдані Відродження міська організація ВО «Свобода» провела акцію «Геть Табачника!», де активісти осередку висловили протест проти призначення міністром освіти та науки України Дмитра ТАБАЧНИКА. Так би мовити, краще пізно, ніж ніколи.
  • 29 квітня, о 17.00, у МБК відбудеться ювілейний концерт народного ансамблю танцю «Кам’янчанка» з нагоди 50-річчя з дня заснування колективу. Вхід вільний.
  • 30 квітня, о 12.00, у Хотині відкриється чотириденний фестиваль історичної реконструкції «Битва націй».