П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
7 Травня 2010

ПРО ГРОШІ ТА ПОЛІТИКУ

Зважаючи на оприлюднення 30 квітня Закону «Про Державний бюджет-2010», міська рада зобов’язана протягом 14 днів прийняти міський бюджет.

– Через велику кількість вихідних днів ми перенесли бюджетну сесію, тому перший її етап відбудеться десь 13-14 травня, – зазначив міський голова Анатолій НЕСТЕРУК. – Після проведення сесії облради, де нам мають бути виділені дотації та субсидії з Державного бюджету, ми завершимо формування міського бюджету і проведемо другий етап сесії. Щодо бюджету, то можу сказати, що він для нас є кращим, ніж минулорічний, але, звичайно, всіх потреб не покриє.

До речі, цього тижня ледь не відбулася позачергова сесія міськради. 5 травня в сесійній залі не набралося кворуму для обговорення політичної ситуації в країні – питання, зініційованого місцевими нашоукраїнцями та БЮТівцями. За пропозицією керівника МО ВО «Батьківщина» Валентини ВОЛОШИНОЇ, вирішено було одразу провести збори в присутності 22 депутатів. Їхнім результатом стало прийняття звернення до кам’янчан, де присутні висловили все, що вони думають про перебування Чорноморського флоту на території України і про дії нинішньої влади. Текст звернення обіцяли оприлюднити.