Субота, 20 Квітня 2024 р.
14 Травня 2010

«TERRA HEROICA» В НАС І ЗА КОРДОНОМ

6-9 травня на запрошення учасників Міжнародного Вишеградського фонду делегація кам’янчан, до складу якої, зокрема, входили секретар міськради Михайло АНОСОВ, заступник міського голови Олег ДЕМЧУК, начальник управління міжнародних зв’язків і туризму Віктор ТРАВІНСЬКИЙ, перебувала в чеському місті-побратимі Кутна Гора.

Міжнародний Вишеградський фонд був створений Польщею, Словаччиною, Угорщиною та Чеською Республікою для співпраці між цими країнами в контексті їхнього вступу до ЄС. Однак діяльність Фонду було поширено і на сусідні країни. Минулого року Кам’янець приєднався до проекту Фонду «Розвиток туризму в четвірці країн», де його партнерами виступили міста Кутна Гора (Чехія), Егер (Угорщина), Кремниця (Словаччина), Тарновські Гори (Польща).

7 травня в м.Кутна Гора відбулася спільна конференція з розвитку та проблем туристичної галузі. Заступник міського голови Олег ДЕМЧУК і радник міського голови маркетолог Геннадій ДРУЗЕНКО презентували «Маркетинг фестивалю «Terra Heroіca» на національному та міжнародному рівнях».

До речі, щодо «Terra Heroіca»: міський голова Анатолій НЕСТЕРУК на початку тижня сказав журналістам, що не поділяє песимістичних поглядів деяких громадських організацій щодо неможливості проведення фестивалю. На його думку, це потрібно і цілком реально зробити.