П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
28 Травня 2010

САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ПРАЦЮЄ ПО-НОВОМУ!

Набравши http://kam-pod.gov.ua/ або «Кам’янець-Подільська міська рада», чи «Офіційний сайт Кам’янець-Подільської міської ради», Ви обов’язково потрапите на сторінку міськради. Даний ресурс створений з метою висвітлення діяльності органів виконавчої влади. Під час розробки сайта працівники організаційного відділу доклали всіх зусиль, аби він був максимально зручним у користуванні, щоб можна було знайти необхідну інформацію про роботу управлінь і відділів міської ради та заходи чи події, які відбуватимуться в місті.

Структура веб-ресурсу зроблена так, аби користувач зміг легко знайти необхідну інформацію. В рубриці «Головна» можна прочитати новини, анонси, календар подій, тижневий план роботи міськради, корисні посилання. Розділ «Наше місто» містить інформацію про історію, символіку, витоки місцевого самоврядування, відомих кам’янчан, мапу міста, фотогалерею та паспорт міста. У розділі «Кам’янчанам» можна знайти інформацію про адміністративні послуги структурних підрозділів міськради, інформаційні матеріали з питань соціального захисту, служби у справах дітей, діяльності УЖКГ, ОСББ тощо. Розділ «Підприємцю» надає інформацію про послуги Єдиного дозвільного центру, Фонду підтримки малого підприємництва, регуляторну діяльність. Потрапивши у розділ «Туризм», зможете

отримати інформацію про фестивалі та заходи, туристичні фірми, готелі, маршрути. Завдяки «Довідці» можна дізнатися про корисні телефони, інформаційні ресурси у світовій мережі Інтернет. А «Веб-камери» дають можливість побачити місто в реальному часі. Новинкою сайта стане «Віртуальна приймальня», коли будь-хто може звернутись через електронну пошту зі своїм запитанням чи пропозицією до міської влади.

Валерій КЛИМЕНКО, завідувач оргвідділу міськради.