П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
28 Травня 2010

ТВОРИ ДОБРО!

Організаторами заходу виступили: управління праці та соціального захисту населення (начальник – Надія ПIДСКОЦЬКА), міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді (директор – Юлія ПОБЕРЕЖНА), а також Соціальний центр «Надія» (директор – Катерина ГРУБЕЛЯС), ЦМСР «Довголіття» (директор – Iван АНТОНЮК), а також громадські організації: міськрайонна дитяча ГО «Клуб юних миротворців (президент – Володимир БАРАНОВСЬКИЙ), ГО «Гармонія» (голова – Наталія БЕЗПАЛЬКО), Товариство «Кам’янець-Подільський – Вісбаден» (голова – Раїса ПАВЛЮКОВИЧ) і міська Спілка багатодітних сімей «Берегиня» (голова – Ольга ГОЛУБИЦЬКА).

Активну участь в акції взяли волонтери міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, студенти факультету корекційної та соціальної педагогіки та психології К-ПНУ та члени Клубу юних миротворців.

За 2 дні акції вдалося зібрати 823 одиниці різних продовольчих і промислових товарів на загальну суму 5085 грн. Усі ці товари сформовані у великі набори та вручені 30 сім’ям кам’янчан.

Оргкомітет щиро дякує керівництву супермаркету «Сільпо» за сприяння у проведенні акції та всім покупцям, які взяли в ній участь.

Віра ЧЕХОВСЬКА, перший заступник начальника міськуправління праці та соціального захисту населення.