П'ятница, 29 Березня 2024 р.
4 Червня 2010

ВIРИМО, ЩО НАШI ВИПУСКНИКИ ЗМОЖУТЬ РЕАЛIЗУВАТИ СЕБЕ В ДОРОСЛОМУ ЖИТТI

26-27 травня у всіх загальноосвітніх закладах Кам’янця-Подільського відбулася традиційна щорічна подія – Свято останнього дзвоника.

З нагоди свята голова Кам’янець-Подільської міської організації Партії регіонів Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО привітав дітей та їхніх батьків, сердечно подякував керівництву шкіл і педагогічним колективам за самовіддану працю.

– Ми не можемо залишатись осторонь від цього свята, адже в усіх нас єдина мета – виховати справжніх патріотів своєї держави, – наголосив Володимир Володимирович. – Впевнений, що наші випускники, такі сучасні та цілеспрямовані, зможуть реалізувати себе в дорослому житті.

Для більшості школярів останній шкільний дзвоник – це прихід літніх канікул, що дадуть змогу відпочити, загартувати себе, набратися сили. А для Вас, юні випускники, це прощання зі школою, початок дорослого життя, сповненого нових можливостей і перспектив. Бажаю Вам успішно скласти випускні іспити, не помилитися у виборі професії, стати гідними громадянами незалежної України. Щасливої долі та здійснення найзаповітніших мрій!

Свято останнього дзвоникаМолодшим школярам бажаю гарно відпочити на канікулах, щоб восени зі свіжими силами повернутися за парти та далі опановувати науки.

Зичу всім здоров’я, щастя, успіхів, миру та добра.

Члени ради міської організації Партії регіонів Валерій СЛОБОДЯН, Євген ОБОДОВСЬКИЙ, Сергій ЧЕРНЯВСЬКИЙ, Валерій БОГУЦЬКИЙ, Артем ДЮДНЄВ, Сергій СЕРЕДЮК, Ганна САВIНСЬКА та інші активісти взяли участь в урочистих лінійках навчальних закладів міста. Не зайвими виявились і подарунки, що будуть слугувати школярам та їхнім педагогам.

Зокрема, у ЗОШ №№ 6 та 11 регіонали вручили випускникам парасольки. Директор ЗОШ №6 Олена КУЗЕМА зазначила:

– Думаю, що цей подарунок є символічним. Юнаки та дівчата мають знати, що як парасолька захищає від дощу, так і держава, і наш Президент захистить їхні права та свободи, сприятиме їх становленню в самостійному житті.

Прес-служба МО Партії регіонів.