П'ятница, 29 Березня 2024 р.
4 Червня 2010

ТЕПЛО ЛЮДСЬКИХ СЕРДЕЦЬ

Актив груп, куратори, оргкомiтет доклали чималих зусиль, щоб знайти по всьому свiтi випускникiв рiзних рокiв. На зустрiч з’явилися понад 20 викладачiв i 300 випускникiв. Привiтав їх вступним словом директор харчового коледжу Григорiй РЕШЕТЮК.

Особливiстю цiєї пам’ятної зустрiчi були численнi виступи випускникiв. Вони освiдчувались у коханнi всiм викладачам, декламували власнi вiршi. Номери художньої самодiяльностi гармонiйно поєднувалися з темпераментними, хвилюючими, теплими виступами випускникiв. Мабуть, за всю свою педагогiчну дiяльнiсть викладачi не чули стiльки теплих, лагiдних, доброзичливих слiв i побажань.

Неодноразово вiдзначалося, що грунтовнi знання, здобутi у харчовому в 70-90 роках, дозволяють без проблем вступати до вишiв та успiшно навчатися. Є навчальнi групи, якi залишили неповторний слiд в iсторiї коледжу. Бухгалтери 1995 р. (група №331) на кожнiй великiй перервi поспiшали до пiдсобки кабiнету фiзики. Там усi разом з апетитом i доброзичливими жартами iз задоволенням снiдали, з’їдаючи все зі столів iз космiчною швидкiстю.

Завершував офiцiйну частину гiмн харчового, який був виконаний з особливим пiднесенням. Ще довго випускники прогулювалися по рiдних аудиторiях, фотографувались, обмiнювалися спогадами та адресами, ще i ще раз згадували щасливi студентськi роки.

Випускники залишили квiти, сувенiри, подарунки коледжу, але головне – вони подiлилися теплом своїх сердець, повагою до викладачiв, бажанням зустрiтись у майбутньому.

З великою повагою i вдячнiстю хочу побажати всiм випускникам здоров’я, злагоди у сiмейному життi та щоби Всевишнiй нiколи не вiдвертав своєї прихильностi вiд Вас i Ваших близьких.

Олег МАНЖУЛОВСЬКИЙ, викладач харчового коледжу iз 42-рiчним стажем.