Четвер, 25 Квітня 2024 р.
26 Березня 2010

ЕПОПЕЯ З ПОВЕРНЕННЯМ МАЙНА В КОМУНАЛЬНУ ВЛАСНIСТЬ ЗАВЕРШИЛАСЬ

Міський голова Анатолій НЕСТЕРУК та в.о. голови правління ЗАТ «Тепловоденергія» Євген РАДЧЕНКО повідомили журналістів, що нарешті знайдено спільну мову.

– Згідно з нашою домовленістю, ми прийняли борги ЗАТ перед ДК «Газ України» (13 мільйонів 969,9 тисяч гривень) та перед «Хмельницькобленерго» (746,7 тисяч гривень). На відповідну суму було прийнято і активи – дебіторську заборгованість бюджетних установ (Державного, міського, обласного та районного бюджетів), різницю в тарифах, пільги, борги підприємств, а також товарно-матеріальні цінності, – зазначив Анатолій Макарович. – Борги населення ми на себе не брали.

Міський голова Анатолій НЕСТЕРУК та в.о. голови правління ЗАТ «Тепловоденергія» Євген РАДЧЕНКО повідомили журналістів, що нарешті знайдено спільну мову.

– Згідно з нашою домовленістю, ми прийняли борги ЗАТ перед ДК «Газ України» (13 мільйонів 969,9 тисяч гривень) та перед «Хмельницькобленерго» (746,7 тисяч гривень). На відповідну суму було прийнято і активи – дебіторську заборгованість бюджетних установ (Державного, міського, обласного та районного бюджетів), різницю в тарифах, пільги, борги підприємств, а також товарно-матеріальні цінності, – зазначив Анатолій Макарович. – Борги населення ми на себе не брали.

У зв’язку із зазначеним вище Анатолій НЕСТЕРУК зробив звернення до кам’янчан:

«ШАНОВНІ КАМ’ЯНЧАНИ!

Доводжу до Вашого відома, що 18 березня 2010 р. підписано тристоронній меморандум між міським головою Анатолієм НЕСТЕРУКОМ, в.о. голови правління ЗАТ «Тепловоденергія» Євгеном РАДЧЕНКОМ і директором КП «Міськтепловоденергія» Віктором ТВЕРДОХЛІБОВИМ, згідно з яким сто-рони остаточно узгодили питання щодо оплати за комунальні послуги для юридичних осіб і населення. У зв’язку з підписанням розподільчого балансу 

в частині платежів за газ та електроенергію мешканці міста повинні розра-хуватися із ЗАТ «Тепловоденергія» за тепло-, водопостачання та водовідведення, які вони отримали до 1 лютого 2010 року. Поточні платежі за лютий і березень, а також за наступні місяці приймаються виключно на рахунок 

КП «Міськтепловоденергія».

Обидва підприємства приймають оплату за старими абонентськими книжками, в яких потрібно вказати місяць, за який вносяться кошти. 

КП «Міськтепловоденергія» планово продовжує обмін книжок і переукладання договорів з населенням. З метою уникнення непорозумінь і помилок до 5 числа місяця, наступного за звітним, будуть проводитися звірки між абонентськими службами КП «Міськтепловоденергія» та ЗАТ «Тепловоденергія». У разі виявлення переплати будуть робитися взаємозаліки, тому населення не постраждає і жодна копійка, сплачена за комунальні послуги, не пропаде.

Щодо юридичних осіб, бюджетних установ, підприємств і приватних підприємців, то вся кредиторська та дебіторська заборгованість, яка, за станом на 1 лютого, виникла у ЗАТ «Тепловоденергія», переходить до КП «Міськтепловоденергія». Тому прошу споживачів цієї категорії терміново розрахуватися за отримані у грудні-січні та попередні місяці послуги, перерахувавши кошти на рахунок КП «Міськтепловоденергія».

З повагою, міський голова Анатолій НЕСТЕРУК».