Четвер, 28 Березня 2024 р.
2 Липня 2010

ПАНIВЦІ З МIСТОМ ДРУЖИТИ НЕ ХОЧУТЬ

Даремним витрачанням часу назвав міський голова Анатолій НЕСТЕРУК спроби дійти взаєморозуміння з громадою села Панівці в питанні облаштування заводу з переробки сміття на території колишніх відстійників м’ясокомбінату:

– Зустріч, яка в мене днями відбулася в Панівцях, показала, що перспектив облаштувати завод немає. Громада не хоче чути про те, що всі санітарні норми дотримані і відстань від майбутнього підприємства до Панівців – 2 кілометри, до Великої Слободи – 4 кілометри. Не погоджуються вони на соціальне партнерство. А місто могло б і дорогу відремонтувати, і клуб тощо. Хоча там, де планувалося будівництво, є майже 120 гектарів мертвої землі, котру ні під що не використаєш. Селяни проти, і ми більше не будемо ні з ким домовлятися. Врешті, виділимо землю на околиці міста та вирішимо серйозну проблему.

Нагадаємо, що місто вже вдруге намагається знайти землю під полігон твердих побутових відходів. Попередня спроба зробити нове сміттєзвалище в районі с.Корчівка також зазнала невдачі через опір громадськості. Щоправда, тоді про завод із переробки сміття не йшлося.