Субота, 27 Квітня 2024 р.
2 Липня 2010

РЕГІОНАЛИ – ЗА ГУМАННЕ СУСПІЛЬСТВО!

Поруч із нами часто живуть люди, які потребують постійної турботи та піклування: самотні пенсіонери, ветерани Великої Вітчизняної війни, інваліди. Увага до цих соціально незахищених верств населення завжди була показником рівня демократії, громадянської свідомості та просто гуманності суспільства.

Розуміючи значення усіх цих цінностей, а особливо у вихованні молодого покоління, члени Кам’янець-Подільської міської організації Партії регіонів вирішили провести Тиждень волонтерства у нашому місті. Активісти партії, зокрема голови первинних організацій Олександр ЩЕРБАНЬ та Ольга ЛЕНЮК, протягом 14-21 червня завітали до 10-ти домівок – самотніх пенсіонерів, ветеранів Великої Вітчизняної війни, інвалідів – щоб вручити подарунки та розрадити добрим словом.

– Приємно відчути увагу до себе не лише напередодні Дня Перемоги, адже справжня турбота – це конкретні справи для ветеранів, пенсіонерів, а не тільки гарні гасла. Думаю, що така позиція є характерною для регіоналівів, – зауважила одна з ветеранів Олена РАДОМСЬКА.

Коментуючи проведення акції, заступник голови Кам’янець-Подільської міської організації Партії регіонів Сергій СЕРЕДЮК зазначив:

– У нашій державі є чимало соціально незахищених людей. Звичайно, ми не маємо змоги допомогти усім, але мусимо підтримати їх у міру своїх можливостей. Це наш обов’язок перед старшим поколінням, перед власним сумлінням, а головне – чудовий приклад для наслідування, який ми подаємо нашим дітям та онукам.

Ми плануємо зробити такі заходи регулярними, залучити до них ширше коло людей. Хочеться, щоб ця ініціатива знайшла підтримку в нашому місті.

Прес-служба Кам’янець-Подільської міської організації Партії регіонів.