Субота, 20 Квітня 2024 р.
9 Липня 2010

ЗНОВУ ПОДАРУНКИ ВІД ІГОРЯ БРОНА

Як багато значить у нашому нелегкому сьогоденні доброта та доброчинність. Особливо тоді, коли цього потребують діти, обділені долею. А таких у нашому закладі більшість, і через кожні три місяці на зміну одним приходять інші. Обділені маленькі подоляни не тільки здоров’ям. Близько 90% з них прибувають до нас із усієї області з неблагополучних сімей, з родин, де одну-три дитини виховують тільки мати або тільки батько.

ПОДАРУНКИ ВIД IГОРЯ БРОНАПрикро, але часто-густо хтось із них або важко хворий, або веде нездоровий спосіб життя. А страждають у таких сім’ях діти. Непоодинокі випадки, коли персоналу санаторію доводиться сушити голову над тим, в що таких малюків одягнути чи взути, адже держава виділяє кошти лише на медичні препарати та харчування.

Тому дуже добре, що знаходяться люди, які переймаються великими проблемами наших маленьких співвітчизників. Серед таких є і колишній кам’янчанин, нині громадянин США Iгор БРОН. Уже декілька років поспіль він опікується нашим санаторієм, допомагає у вирішенні багатьох проблем.

Ось і днями уповноважені особи БРОНА – Роман та Ольга КОГАНИ закупили та передали всім діткам санаторію зимові куртки та комбінезони, адже зима не за горами, час злетить швидко. А ще за кошти пана БРОНА на території закладу для дітей придбано та 

облаштовано дві прекрасні літні альтанки.

Важливим є і те, що за прикладом заокеанського благодійника зголосилися допомагати нашим маленьким пацієнтам доброчинці міста над Смотричем.

Станіслав ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, головлікар дитячого протитуберкульозного санаторію.