Четвер, 28 Березня 2024 р.
16 Липня 2010

КОВБАСНІ ПРИСТРАСТІ

Як повідомив в.о. начальника міськуправління економіки Сергій ЦВЯК, на початку липня працівниками управління, міської СЕС, управління ветеринарної медицини проведено перевірку дотримання умов реалізації продуктів харчування. У результаті перевірок виявлено, що підприємець А. реалізовував сосиски «Лікарські» в кількості 1,5 кг на суму 35 грн. без наявності документів, що підтверджують якість і безпеку продукції. Поплатився він за це штрафом у 102 грн.

У низки підприємців комісією було відібрано на повторне дослідження зразки ковбаси «Делікатесна» (виробник ПП «Виноградська», с.Гуменці); «Броварські ковбаси» (ПП В.В.СПІВАК); «Салямі імператорська» (Глобинський м’ясокомбінат), сардельок «Українські делікатесні» (ПП Я.І.АРКУША, с.Тарасівка); масла «Селянське» масою 200 г (ДП «Старокостянтинівський молочний завод»).

Двох фізичних осіб, які постійно здійснюють торгівлю молокопродуктами, за порушення санітарних норм і правил оштрафовано на 102 грн. кожного.

Загалом перевірено діяльність 15 підприємців ринку КВЗП «Кам’янець-Подільський». У чотирьох з них виявлено порушення правил торгівлі, вимог санітарного та ветеринарного законодавства. Сума штрафних санкцій склала 408 грн.