П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
23 Липня 2010

Шановні кам’янчани!

Адміністрація КП «Міськтепловоденергія» звертається до Вас із проханням вчасно розраховуватися за отримані комунальні послуги. Нині заборгованість складає понад 4 млн.грн., що ставить під загрозу роботу підприємства, а отже, і якісне надання послуг.

Нагадуємо, що Ваша оплата – це запорука безперебійного постачання холодної та гарячої води впродовж року, а також тепло у Ваших домівках в осінньо-зимовий період. Також це заробітна плата для понад 800 працівників, які щоденно виконують свою важку роботу.

З метою повернення боргів підприємство змушене вдаватися до таких непопулярних кроків, як звернення до суду та відключення абонентів від каналізації. Нагадуємо, що за повторне підключення доведеться додатково сплатити 280 грн.

Для зручності клієнтів у вечірні години працює мобільна група з прийому платежів, до якої входять касир, контролер та інші працівники. Вони приймають плату із 17.00 до 21.00 безпосередньо біля під’їздів будинків у різних мікрорайонах міста.

А у суботу, з 8.00 до 15.00, без перерви працює абонентська служба підприємства. Просимо Вас не нехтувати своїми обов’язками та вчасно сплачувати за послуги.

З повагою, КП «Міськтепловоденергія».