Четвер, 18 Квітня 2024 р.
30 Липня 2010

ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ – ПІД ОСОБИСТИМ КОНТРОЛЕМ МЕРА

Тривають літні канікули. Батьки намагаються максимально використати цей час, щоби надати дітям можливість оздоровитися та підготуватися до нового навчального року. Питання організації літнього дозвілля дітей перебуває під особистим контролем міського голови Анатолія НЕСТЕРУКА.

Значний внесок в організацію цікавого та змістовного дозвілля дітей у літній період зробили педагоги-організатори об’єднання підліткових клубів, які працюють під егідою міськвідділу у справах сім’ї та молоді.

Минулого тижня свято пройшло на дворових майданчиках за адресами: вул.Лесі Українки, 85;

вул.Максимчука, 3; вул.30 років Перемоги, 5 та у сквері «Гунські криниці». Цього тижня ігрові програми пройшли у дворових майданчиках на вул.Драй-Хмари, 44, та Хмельницькому шосе, 19.

Діти танцювали, грали в естафетні ігри, малювали на асфальті, відгадували загадки. Солодкі призи і подарунки для заходів надали постійні спонсори – Ігор НЕСТЕРУК (філія ВАТ «Хмельницькгаз»), Людмила БЕЛІНСЬКА (магазин «Берегиня»), Володимир ГУСЄВ (фірма «Ласунка»), Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО (МО Партії регіонів), Андрій БУЦ (аптека «Провізор»).