Четвер, 25 Квітня 2024 р.
30 Липня 2010

БУНТ НЕ ВИЙШОВ

26 липня з «бунтом» хворих, яких обслуговує поліклініка №2, розбирався особисто начальник управління охорони здоров’я Юрій ПЛИВАНЮК. Пацієнти з Руських фільварок пере-ймалися з приводу нічим не підтвердженої інформації, що хтось хоче продати приміщення колишньої медчастини заводу «Електроприлад». Обурення цілком закономірне, оскільки дехто власноруч будував цей заклад, а тепер не матиме поблизу дому лікаря: вік у всіх досить поважний.

Юрій Васильович запевнив «ходаків» від народу в тому, що намірів продавати поліклініку не було. Були різні варіанти вирішення питання оптимізації використання будівлі, зокрема, переведення сюди дитячої поліклініки. Це не означає, що доросле населення цього району залишать без медичної допомоги.

– Утримувати порожні кабінети у другій половині дня міський бюджет неспроможний, – зазначив Юрій ПЛИВАНЮК.

Швидше за все, деякі місцеві політики намагаються створити шторм у склянці та підбурюють руськофільварчан. Самі ж люди піддаються на провокацію і дають себе використати у брудних іграх, не розуміючи, що нині слід ставити питання якісного медобслуговування та людського ставлення медиків до пацієнтів.