Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
30 Липня 2010

ОФІЦЕРИ ЗАПАСУ

На вірність українському народуМинулого тижня 156 студентів-випускників із п’яти вишів Хмельниччини, Тернопільщини і Буковини, які впродовж трьох років навчалися за програмою підготовки офіцерів запасу на факультеті військової підготовки К-ПНУ ім.Огієнка, склали військову присягу на вірність українському народу.

Окрім командування факультету, участь у святі взяли представники міської та ра-йонної влади, керівництво вишів, представники ветеранських організацій і духовенство.

Під час урочистостей начальник факультету військової підготовки полковник Сергій МАЛЬЧЕНКО, вітаючи офіцерів запасу, наголосив, що клятва на вірність народу України – це найвищий прояв патріотизму і здатності до самопожертви, мужності та героїзму.

За рішенням Державної екзаменаційної комісії, кращими серед 156 офіцерів запасу є такі студенти: Андрій ГРЕВЦОВ, Олександр ВИСОЧАНСЬКИЙ, Iван ДУНЧИК, Роман ЗАГОРУЙКО, Денис ЛАХТIН, Ростислав МАНЬЧАК, Микола СОБОЛЬ, Сергій СТАСЮК, Роман ФЕДIРКО та Віктор ЧОРНОГУБ.

– Ми переконані, що де б не працювали наші офіцери запасу, навчання в нашому закладі – це найкращі миттєвості їхнього життя, які назавжди залишаться у пам’яті світлою сторінкою, – зазначив заступник начальника факультету з виховної роботи полковник Степан ДАНIЩУК.