П'ятница, 29 Березня 2024 р.
3 Вересня 2010

ВИЗНАЧИЛИ ФЛАГМАНIВ

27 серпня у МБК проходила традиційна щорічна міська освітянська конференція, де про підсумки розвитку загальної середньої та дошкільної освіти в минулому навчальному році та плани на цей рік доповідав начальник міськуправління освіти та науки Володимир ТЮРIН. Привітали освітян із початком нового навчального року міський голова Анатолій НЕСТЕРУК, голова депутатської комісії з питань освіти, культури та туризму Євген ОБОДОВСЬКИЙ, проректор з науково-методичної роботи К-ПНУ ім.I.Огієнка Олександр ФЕДЬКОВ.

За результатами роботи, I місце серед шкіл нового типу посів ліцей, серед загальноосвітніх шкіл – СЗОШ №5, серед дошкільних навчальних закладів – ДНЗ №15, серед позашкільних закладів – СЮТ. Відповідно до рішення виконкому міськради, Анатолій НЕСТЕРУК нагородив кожен колектив цих закладів перехідним прапором і грамотою виконавчого комітету.

– Наша освіта стабільно посідає гідне місце в області загалом, але дуже хотілося б мати змогу зміцнювати матеріальну базу навчальних закладів, зокрема у плані комп’ютериза-ції, – прокоментував конференцію Анатолій Макарович. – Цього року при підготовці до навчального року на проведення ремонтних робіт було використано понад 628 тисяч гривень. На зміцнення матеріально-технічної бази у закладах освіти було залучено 2 мільйони 760 тисяч гривень благодійних і спонсорських коштів.