П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
10 Вересня 2010

РЯТУВАЛИ БIДОЛАШНОГО ПСА

Тривожний дзвінок до редакції пролунав вранці 3 вересня. Схвильована жінка з обуренням розповідала про те, що вже 6 днів вона намагається викликати різні служби, аби врятувати собаку, яка впала у відкритий колодязь.

рятували пса...…Алла ХОХЛОВА прогулювалася зі своїм собакою та почула в хащах завивання. Знайшовши те місце, побачила в ямі тварину. Жінка спочатку сама намагалася витягнути її, але не змогла. Тоді почала бити на сполох: телефонувати до рятівників, у службу скарг міськвиконкому. Але реакції не було ніякої.

Тоді жінка зателефонувала до редакції «ПОДОЛЯНИНА». Наша організація повідомила заступника міського голови Віктора ДИБАША про бідолашного собаку, і лише після цього справа миттєво зрушила з місця.

Віктор Володимирович відразу знайшов начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Юрія КРИЛОВА, а той, у свою чергу, покликав на допомогу начальника СДПЧ-5 Юрія ЯКОВИШИНА.

Розрахунок у складі старшого лейтенанта служби цивільного захисту Віталія ЮРЧИКА та пожежника Дмитра КОМАРОВСЬКОГО зумів витягнути з колодязя бідолашну тварину. Юрій КРИЛОВ нагодував знесилену собаку та дав їй води. Отвір у колодязь відразу, аби не трапилося ще однієї біди, було закрито співробітниками управління з питань надзвичайних ситуацій.