Субота, 20 Квітня 2024 р.
17 Грудня 2010

НЕВДОВЗІ СОБОРНУ ПРИЧЕПУРЯТЬ

Цьогоріч, як і в минулі роки, головну вулицю міста Соборну планується до Новорічних свят яскраво прибрати. Міська влада звернулася до суб’єктів господарської діяльності, які розташовані на Соборній, щоб вони долучилися до прикрашання. Їм необхідно купити прикраси та сповістити СКП «Міськліфтсвітло», яке розпочне монтаж ілюмінаційних прикрас 20-21 грудня. Відкриття Новорічної ялинки біля Ратуші у Старому місті призначено на 24 грудня. Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ розпорядився, що з 27 до 30 грудня на Соборній, від пр.Грушевського до вул.Гагаріна, буде проводитися Новорічний ярмарок-розпродаж товарів підприємств міста і району за цінами виробників. А Новорічні ялинки планується продавати на ринку «Династія».

За словами начальника відділу прав споживачів міськради Сергія ЦВЯКА, продаж ялинок здійснюватиметься 20-30 грудня, з 10.00 до 18.00, на ринку ТОВ «Династія», на вул.Князів Коріатовичів,14, вул.Червоноармійська, 41, (біля кафе «Морозиво»), вул.Ценського, 5 (селище цукрового заводу), вул.Миру, 4, (селище Першотравневе) та на вул.30 років Перемоги (біля ринку «Вікторія»). 

Також оголошено конкурс на краще оформлення об’єктів торгівлі, закладів ресторанного бізнесу до Новорічних свят. Переможців планують оголосити до початку Нового року.

За словами заступника міського голови Василя СУКАЧА, наступного року буде розроблено концепцію головної вулиці міста, яка має дійсно стати гарною.