Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
12 Листопада 2010

НАС ОБСТЕЖИЛИ ГОЛЛАНДЦІ

 8 листопада у рамках першого українсько-голландського дня енергетичних інвестицій відбулася зустріч представників урядів і муніципалітетів України та Нідерландів. Наше місто представляли заступник міського голови Віктор ДИБАШ і завідувач відділу розвитку житлово-комунального господарства та енергозбереження Юрій ЛЯГУТКО.

Під час зустрічі обговорювалося впровадження технологій і нових рішень у секторі енергетики, представлені українськими та голландськими компаніями, провідними міжнародними фінансовими інституціями. Представники голландських міст поділилися прикладами найкращих практик у муніципальній енергоефективності. 

11 листопада голландські гості побували в нашому місті. Вони виявили інтерес до інвестиційно привабливих об’єктів комунальної інфраструктури нашого міста, а саме міської ТЕЦ, каналізаційних очисних споруд (МКОС), водоочисної станції, сміттєзвалища, СКП «Міськліфтсвітло». Вони побували на підприємствах, обстежили їх на предмет інвести-ційної привабливості, можливого застосування технологій та обладнання голландських компаній.