Субота, 20 Квітня 2024 р.
10 Грудня 2010

КОМУНАЛЬНИКИ ОЧИМА КОМУНАЛЬНИКІВ

Заступник міського голови з комунальних питань Сергій БАБІЙ пообіцяв журналістам, що комунальники будуть щотижнево за допомогою ЗМІ доводити до громади відомості про те, чим же, власне, вони займаються. 7 грудня преса отримала перший прес-реліз, з якого ми надаємо витримки: 

Зважаючи на те, що взимку водії багатотоннажних автофургонів створюють аварійні ситуації на території міста та автошляхах, прийнято рішення про виділення у МШД двох одиниць (КРАЗу і Т-150) транспорту швидкого реагування. Відтепер працівники ДАІ за необхідності можуть набрати номер телефону чергового МШД і викликати «швидку допомогу». На міжнародному автошляху з Румунії до Києва сьогодні це єдина муніципальна швидка автодопомога.

Завдяки участі нашого міста у грантовому проекті «MODEL-CIUDAD» спільно з управлінням фінансів підготовлено фінансовий механізм отримання від Єврокомісії траншу в розмірі 1 млн.грн. Кошти планують використати для термомодернізації однієї зі шкіл міста. Для отримання коштів Єврокомісії було відкрито валютний рахунок міськради.

Є доручення міського голови на відкриття наступного року другого корпусу міської лазні.

Для контролю за реєстрацією звернень громадян у диспетчерській службі КП «Міськтепловоденергія» встановлено контрольний аудіозапис телефонних розмов громадян і чергового диспетчера.

КП «Міськліфтсвітло» завершило ремонт двох ліфтів у будинку №76 на пр.Грушевського (60% державного фінансування, 40% – із міського бюджету).

Також Сергій БАБІЙ зазначив, що міська влада, як і кам’янчани, незадоволена станом очищення міста від снігу.

– Хочу повідомити, що начальник МШД Олександр ТКАЧУК отримав сувору догану, а працівникам УЖКГ запропоновано сьогодні, о 10.00, самим вийти на суботник. До того ж, я почав, так би мовити, «підписувати» тротуари і перехрестя, щоби точно знати прізвище людини, яка відповідає за ту чи іншу ділянку тротуару, – сказав Сергій Віталійович. 

Ось такою інформацією закінчився брифінг заступника міського голови, а буквально через хвилину запрацювала «Гаряча лінія», на якій він чергував.

Першою зателефонувала мешканка із Хмельницького шосе, 12, і суворо запитала: «Ви бачили стан наших тротуарів? Це жах!..».