Четвер, 25 Квітня 2024 р.
1 Жовтня 2010

ГАЗУЄМО ПО ТАРИФАХ

27 вересня під міською радою зібралися перевізники міських маршрутних таксі. Їхні вимоги оголосив голова Спілки перевізників Микола ЧАЙКОВСЬКИЙ.

В ультимативній формі страйкарі вимагали негайного підвищення плати за проїзд до 2 грн. В іншому випадку вони обіцяли, починаючи з наступного дня, підняти вартість проїзду самостійно, або припинити перевезення. Також їх цікавила доля компенсації за пільгові перевезення, яку заборгувала держава.  

Підвищення вартості проїзду в міських маршрутках – питання, яке порушується перевізниками постійно, але у червні Мінекономіки не підтвердило розрахунків на підвищення тарифів.

До перевізників вийшов перший заступник міського голови Валерій АНДРУХОВИЧ і секретар міськради Валентина ВОЛОШИНА. Валерій Миколайович повідомив, що державою було обіцяно повернути кошти за пільгові перевезення до кінця місяця, проте, за станом на 27 вересня, гроші не надійшли. Управлінню економіки доручено вкотре зібрати необхідні матеріали та провести розрахунки. На 5 жовтня призначено громадські слухання з цього питання.