П'ятница, 29 Березня 2024 р.
3 Грудня 2010

МЕР ОГЛЯНУВ СТРАТЕГІЧНІ ОБ’ЄКТИ

1 грудня міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, начальник УЖКГ Сергій СЕРЕДЮК і директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій ГОРДІЙЧУК здійснили об’їзд найважливіших об’єктів КП «Міськтепловоденергія»1 грудня міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, начальник УЖКГ Сергій СЕРЕДЮК і директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій ГОРДІЙЧУК здійснили об’їзд найважливіших об’єктів КП «Міськтепловоденергія». 

Навіть поверховий огляд станції першого підйому в с.Цвіклівці, де з Дністра качається вода для міста, показав наявність серйозних проблем. Декілька років тому тут сталася аварія, наслідком якої було припинення всього водопостачання міста. Тому потрібно не допустити повторення катастрофи. 

Оновлення потребують насоси, автоматика та ліфт, який уже не працює більше трьох років. Частина цього обладнання буде замінена завдяки кредиту Світового банку, проте необхідні кошти і з міського бюджету. Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ зауважив, що готовий переконувати депутатів у необхідності виділення коштів на цей стратегічний об’єкт. Спершу мова йтиме про хоча би 150 тис.грн. 

Для ТЕЦ капіталовкладення необхідні значно більше. Вкрай обов’язково слід зробити ремонт першого та четвертого котлів, на що потрібно близько 2 млн.грн. 

Вероніка ВЛАСЮК, прес-секретар КП «Міськтепловоденергія».