П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
3 Грудня 2010

КАМ’ЯНЕЦЬ ОТРИМАВ ЛІМІТИ НА ГАЗ

Із настанням холодів питання роботи КП «Міськтепловоденергія» набуває особливої актуальності, адже саме від нього залежить, чи буде тепло та гаряча вода у до-мівках 100 тисяч наших мешканців. 

Уже повідомлялося, що підприємство має значні борги за енергоносії, тому не може отримати лімітів на газ. Про загрозу такої ситуації для життєдіяльності міста свідчить лише той факт, що цього тижня «Нафтогаз» різко знизив тиск на двох ТЕЦ Києва, залишивши без тепла понад 2 млн. людей, у тому числі дитсадки, школи та лікарні.

Кам’янчани також скаржилися на недостатній рівень обігріву. Впродовж усього минулого тижня йшли напружені переговори з керівництвом «Нафтогазу» про отримання лімітів для Кам’янця-Подільського. 30 листопада КП «Міськтепловоденергія» таки отримало ліміти та змогло перейти на свою газову магістраль і запустити на необхідну потужність усі котельні. Домовленості вдалося досягти за безпосередньої участі міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА, депутата обласної ради Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА та директора КП «Міськтепловоденергія» Валерія ГОРДІЙЧУКА. 

Вероніка ВЛАСЮК, прес-секретар КП «Міськтепловоденергія».