Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
15 Жовтня 2010

ВИКОНКОМ І ТРИ «МУШКЕТЕРИ»

Цього понеділка прес-конференцію для представників місцевих ЗМІ проводила секретар міської ради Валентина ВОЛОШИНА, котра виконує обов’язки міського голови.

Валентина Петрівна розповіла про основні події в місті, пов’язані, зокрема, з початком опалювального сезону, котрий, згідно з рішенням виконавчого комітету, розпочався 8 жовтня, а в лікувально-профілактичних установах, дошкільних, шкільних навчальних закладах міста – ще 5 жовтня. Також згадала вона про проведення Дня подяки і свята мікрорайону Черемушки.

На запитання журналістів щодо відсутності першого заступника міського голови Валерія АНДРУХОВИЧА, Валентина ВОЛОШИНА відповіла, що через певні обставини Валерій Миколайович пішов у відпустку.

На жаль, офіційної інформації з приводу відсутності ще одного заступника міського голови Олега МАРУНЧАКА поки що немає. 

Тим часом життєдіяльність міста триває, і серед керівництва міста відбувається перерозподіл обов’язків. Згідно з рішенням виконкому від 7 жовтня, повноваження, які мав Олег МАРУНЧАК щодо погодження актів здачі в експлуатацію закінчених об’єктів будів-ництва, були передані заступнику міського голови Віктору ДИБАШУ. На сьогодні, крім Віктора Володимировича, із заступників міського голови на робочому місті є тільки Олег ДЕМЧУК.