П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
26 Листопада 2010

ПОДАЙТЕ НА ТУАЛЕТ!

Туалет - не розкіш!19 листопада, о 14.00, на «п’ятачку» біля ринку перехожих зустрічали молоді люди з плакатами «Туалет – не розкіш!» і «Зберемо гроші на громадський туалет». Для підсилення враження посеред «п’ятачка» красувався унітаз. Перехожі здивовано обходили дивну компанію, дехто кидав по 1-2 гривні в капелюхи, які тримали волонтери, або просто в… унітаз. 

Туалет - не розкіш!Ініціатором акції до Всесвітнього дня туалету виступив депутат міськради минулого скликання Павло БІЛОУС, а її активними учасниками – студенти та учні навчальних закладів міста, яких обурює відсутність у місті громадських туалетів. 

У результаті за декілька годин вдалося назбирати майже 400 гривень – внесок громади у благородну справу відкриття у місті громадських вбиралень, який волонтери планували віддати міському голові або його заступнику з комунальних питань. Однак не все виявилося так просто: міських керівників на місці не було, а решта чиновників гроші брати відмовлялися. 

– Нічого, ми зачекаємо бюджетної сесії та після неї віддамо зароблене безпосередньо розпоряднику коштів, який займатиметься туалетним питанням, – запевнив Павло БІЛОУС.