Четвер, 28 Березня 2024 р.
26 Листопада 2010

САНИ ГОТОВІ

Сергій БАБІЙ Станом підготовки спецтранспорту до зими заступник міського голови Сергій БАБІЙ був вражений. У доброму сенсі.

– Чесно кажучи, я очікував гіршого, – сказав Сергій Віталійович, – але зрозумів, що в міській шляховій дільниці (директор Олександр ТКАЧУК) робота налагоджена. І в цьому велика заслуга колишнього міського голови Анатолія НЕСТЕРУКА та його заступника з комунальних питань Віктора ДИБАША. Видно, що була гарна співпраця влади та комунального підприємства, що ніякі політичні перипетії не змогли вплинути на роботу цього підрозділу.

Підприємство до зими готове настільки, наскільки фінансується та може самотужки це зробити. Люди з мізерними зарплатами працюють на патріотизмі, а це неправильно, бо праця має достойно винaгороджуватися.

Вся наявна снігоприбиральна техніка на ходу. Сергій Віталійович разом із начальниками міських управлінь ЖКГ і МНС Сергієм СЕРЕДЮКОМ та Юрієм КРИЛОВИМ і відповідальними особами ЖКГ спостерігали за навчальними діями працівників МШД. 

Навчання довели, що зима дорожників не застане зненацька. Підприємство посипальним матеріалом забезпечене повністю. Цього року працівники МШД вийдуть на дороги в новенькому яскравому спецодязі, який подарував їм Михайло СІМАШКЕВИЧ, будучи кандидатом на посаду міського голови.