Четвер, 28 Березня 2024 р.
5 Листопада 2010

ІНІЦІАТИВА ВИНАГОРОДЖУЄТЬСЯ

Кам’янецький тролейбус3 листопада ГО «Кам’янецький тролейбус» отримала два подарунки від депутата міськради Сергія ВЕДЕРНІКОВА, який представляє міську організацію Партії регіонів. Це персональний комп’ютер і запевнення в цілковитій підтримці громадської організації. Звертаючись до її представників, Сергій Леонідович зазначив:

– Я зрозумів, що Ви саме ті люди, які дбають про майбутнє свого міста, майбутнє своїх дітей та онуків. Незаангажовані, відкриті, необтяжені відповідальними посадами та бізнесом, Ви сміливо відстоюєте інтереси громади. Мені дуже подобається Ваша принциповість, хочу, щоб Ви і надалі її зберегли, щоб Вам ніхто не зламав хребта. 

Щодо програми розвитку електротранспорту в місті, то я обов’язково допоможу в цьому. Але, на мою думку, в Кам’янці ще багато інших невирішених питань, які Ви, як патріоти міста, могли б узяти під свій контроль. Навіть назву Вашої організації можна дещо змінити, додавши словосполучення «громадський або народний контроль». З допомогою цього комп’ютера зареєструєте в Інтернет-мережі свій сайт, матимете власну поштову скриньку, куди зможуть звертатися небайдужі кам’янчани, яких турбують проблеми міста. 

До речі, міська організація Партії регіонів буде домагатися того, щоб створити відкритий сайт, на якому буде викладено бюджет міста, всі тендери, інформація про те, хто їх виграє і за яку суму, – абсолютна відкритість перед громадою. Від імені Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА та від себе особисто запевняю, що ми і надалі будемо підтримувати Вашу організацію. Комп’ютер – це лише перша крапля нашої допомоги. Сподіваюся, що нам вдасться залучити для підтримки  Вашої організації ще й інших підприємців міста.

Голова ГО «Кам’янецький тролейбус» Володимир ДЗЮБАК щиро подякував Сергію ВЕДЕРНІКОВУ за розуміння та підтримку. Володимир Борисович наголосив на тому, що ситуація, яка склалася навколо будівництва тролейбусної лінії у Кам’янці, відома Президенту, до її розв’язання підключилася Генеральна прокуратура України. Тому завдання організації – для вирішення цього питання якомога швидше задіяти новообраного мера міста. А керівник дорадчо-консультативного Центру ГО «Кам’янецький тролейбус» Володимир ГРИЦАНЧУК додав, що члени їхньої організації підготували накази виборців для мера, які, до речі, будуть надруковані на подарованому комп’ютері та передані міському голові, а також ЗМІ.