П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Грудня 2010

ВІДВЕРНУЛИ КАТАСТРОФУ

У неділю, 12 грудня, на центральному водогоні сталася аварія, яка ледь не залишила місто без води. Близько 7.30 у диспетчерську службу КП «Міськтепловоденергія» надійшло повідомлення про те, що на одній з двох ниток Дністровського водогону, через які вода подається в Кам’янець-Подільський, стався серйозний порив. На місце події одразу ж була направлена аварійна бригада, яка працювала там цілий день, що дозволило вчасно залатати трубу та не допустити того, щоб 100-тисячне місто залишилося без води.

– Аварія сталася справді серйозна, адже ця труба йде під тиском 18 атмосфер. Якби ми не зреагували вчасно, то потоком води могло б знести навіть будинок, що стояв поряд, – розповідає директор КП «МТВЕ» Валерій ГОРДІЙЧУК. – На місці події працювали наші бригади на чолі із заступником директора з питань водопостачання та водовідведення Сергієм БОДНАРЕМ. Як директор, я особисто контролював хід робіт. 

Міська влада не залишається осторонь таких серйозних проблем підприємства. Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і секретар міської ради Василь СЕНЮК, незважаючи на те, що це була неділя, особисто приїхали у Цвіклівці для вивчення ситуації. Михайло Євстафійович подивився, в яких умовах доводиться працювати людям, і пообіцяв розглянути можливість придбання спеціальної сучасної пересувної майстерні, що допоможе швидше реагувати під час виникнення таких аварійних ситуацій.

Вероніка ВЛАСЮК, прес-служба КП «Міськтепловоденергія».