П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
24 Грудня 2010

ВТРУТИТЕСЬ У МЕРЕЖУ- ВТРУТИТЬСЯ АДМІНКОМІСІЯ

КП «Міськтепловоденергія» неодноразово зверталося до мешканців міста з прохання не втручатися у роботу систем тепло- та водопостачання, адже виконання будь-яких робіт людьми, що не мають спеціальних знань і навичок, призводить до розбалансування систем, інколи навіть серйозних аварій. Керівництво КП «Міськтепловоденергія» вирішило жорсткіше підходити до випадків самовільного втручання, щоб люди, нарешті, зрозуміли, що потрібно рахуватися з тими, хто живе по сусідству. 

– Нам доводиться зустрічатися зі справді кричущими фактами, про які неможливо мовчати, – розповідає директор підприємства Валерій ГОРДІЙЧУК. – Наприклад, з початку опалювального сезону не працювали рушникосушки у 12 квартирах на Пановецькій, 4. Надходили постійні скарги від мешканців. Працівники неодноразово обстежували мережу, але не могли виявити причини. Лише випадково вдалося потрапити у квартиру №11, де виявлено, що власниця квартири втрутилася у мережу та встановила кран, який просто закрила, таким чином залишивши на декілька місяців людей без тепла. Ми маємо намір звертатися до адміністративної комісії при виконавчому комітеті, щоб порушниця відшкодувала людям і підприємству збитки.

Схожа ситуація на Годованця, 13. Щодо цього випадку також буде звернення до адмінкомісії.

Валерій ГОРДІЙЧУК вкотре звертається до кам’янчан із проханням не проводити самовільного втручання та не довіряти випадковим майстрам, які не мають для таких робіт ні дозволів, ні спеціальних знань. Довіряючи таким людям, Ви шкодите собі та своїм сусідам. А за це доведеться відповідати.

Вероніка ВЛАСЮК, прес-служба КП «Міськтепловоденергія».