Субота, 20 Квітня 2024 р.
24 Грудня 2010

CПАСИБІ, КАМЕНЧУК! ВІВАТ “WINDROSE”!

Кам'янець-Подільський - WindroseМи звикли бачити зображення нашої фортеці на книгах, буклетах, предметах декоративно-ужиткового мистецтва тощо. Але все це для нас буденне та не викликає особливих емоцій, оскільки ми споглядаємо його весь час у нашому місті. Уявіть собі, які почуття охопили нашого земляка – приватного підприємця Валентина ШИДЛОВСЬКОГО, власника торговельної мережі «Мода джинс», – коли він, сідаючи у літак, який летів зі Стамбула до Києва, побачив на його фюзеляжі зображення рідного Кам’янця, а точніше – Старої фортеці. Повернувшись в Україну, він сфотографував цю дивовижу та приніс фотокартки до нас у редакцію.

Звернувшись до компанії «Аеросвіт», «ПОДОЛЯНИН» дізнався, що того дня рейс за маршрутом Київ – Стамбул виконував літак «Embraer-195» української авіакомпанії «Windrose» (за угодою про оренду літака з екіпажем). 

Зображення на фюзеляжі – ідея генерального директора компанії «Windrose» Володимира КАМЕНЧУКА, який всіляко прагне популяризувати Україну в усьому світі, пропагувати її культурні та історичні цінності, а також архітектурні пам’ятки. Він вважає, що це допоможе залучити додаткові туристичні потоки та інвестиції в Україну, зокрема і до Кам’янця-Подільського. 

P.S. У літаку «Embraer-195» 118 посадкових місць, отож красу та неповторність нашого міста за один рейс можуть бачити сотні людей. Зауважте, не лише українців… 

Наталія ДАБУЛЯК.