Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
24 Грудня 2010

ПАМ’ЯТЬ НЕ ЗГАСНЕ

13 грудня відбулося вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Зі святом ліквідаторів привітав міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. Він щиро подякував їм за мужність і героїзм, вручивши грамоти та цінні подарунки. 

– Нині в місті проживає 545 учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, – зазначив Михайло Євстафійович. – Вони і тисячі їм подібних 25 років тому врятували Україну та весь світ від неминучої глобальної катастрофи. Ми маємо зробити все, аби прийдешнє покоління знало, якою ціною далося приборкання атомної стихії.

Голова місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль Україна» Володимир ГУСЄВ вручив чорнобильцям ордени та медалі за мужність і героїзм, проявлені при ліквідації аварії на ЧАЕС.

Вручили грамоти та виступили з вітальним словом начальник міського управління охорони Юрій ПЛИВАНЮК, начальник факультету військової підготовки К-ПНУ полковник Сергій МАЛЬЧЕНКО, начальник МУ ГУ МНС України Олег ІВАНЮК, заступник начальника міськвідділу міліції – начальник штабу Андрій КОГУНЬ, голова ГО «Чорнобиль» Володимир СТОЦЬКИЙ та ін.