Субота, 20 Квітня 2024 р.
21 Січня 2011

25 СІЧНЯ У ДУНАЇВЦЯХ РОЗГЛЯДАТИМУТЬ СПРАВУ НЕСТЕРУКА

НестерукУ вівторок, о 10.00,  Дунаєвецький міськрайонний суд розпочне розгляд кримінальної справи зі звинувачення Анатолія НЕСТЕРУКА за ст.364, ч.2, КК і ст.368, ч.2, КК України. Від’їзд кам’янчан, які хочуть морально підтримати колишнього мера, – о 8.50 від редакції газети «ПОДОЛЯНИН» (вул.Гагаріна, 57). 

Справа Анатолія Макаровича не залишає байдужими кам’янчан. 12 січня за ініціативи міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА відбулися збори трудового колективу виконкому міськради, під час яких було прийнято рішення звернутися з клопотанням до Дунаєвецького міськрайонного суду про зміну міри запобіжного заходу для Анатолія НЕСТЕРУКА з утримання під вартою на взяття його на поруки трудовим колективом. Їхнє рішення також підтримали міська рада ветеранів війни, праці та Збройних сил і міськрайонне Товариство інвалідів.

Цього тижня до них приєдналися ВГО «Союз Чорнобиль України», церковна громада Троїцької церкви УГКЦ, редакція газети «ПОДОЛЯНИН», Товариство єврейської культури «Шалом», церковна громада церкви першоверховних апостолів Петра і Павла УПЦ КП, ГО «Суспільна служба».

Як зазначається у документах, направлених до Дунаєвецького суду, Анатолій Макарович – віддана справі людина, яка своїм чесним ставленням до роботи, до громади міста заслуговує на підтримку. Кам’янчани вірять, що він не допустить поведінки, суспільно небезпечної для суспільства, не буде ухилятися від суду.

ДЛЯ ДОВІДКИ: Відповідно до ст.154 КПК України, порука трудового колективу полягає у винесенні зборами колективу постанови про те, що дана організація ручається за належну поведінку та своєчасну явку обвинуваченого в суд.