П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
21 Січня 2011

У РАЙСЬКОМУ КУТОЧКУ

За інформацією прес-служби міськради, 18 січня у кафе «Райський куточок» міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ зустрічався з дітьми-сиротами. Михайло Євстафійович зізнався, що з дитинства любить Різдвяні свята і напередодні Водохреща побажав юним співрозмовникам, щоб разом із чистою Хрещенською водою їх життя набуло яскравіших барв, стало щасливішим і наповненим глибоким змістом. 

– Загалом я прийшов на зустріч із Вами для знайомства, для того, аби дізнатися більше про Ваші проблеми, – зазначив мер. – Також хотів би почути зауваження чи пропозиції щодо організації Вашого дозвілля, відпочинку, навчання і загалом повсякденного життя. Мені насправді хотілося б поспілкуватися з Вами щиро та відверто.

Під час зустрічі порушувалися питання пільгового проїзду в громадському транспорті, працевлаштування. Також підлітків цікавили і по-дробиці життя міського голови, зокрема те, ким він мріяв стати у дитинстві, чи має він хобі, яку книгу вважає улюбленою тощо.

Серед гостей також були депутат обласної ради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, заступник міського голови Василь СУКАЧ, благочинний отець Віктор. 

Організаторами свята виступили колектив кафе «Райський куточок», підприємець Галина КРИКУН, голова ГО «Відлуння Чорнобиля» Ірина СТАРОСТІНА.

Зустріч завершилася тим, що міський голова пообіцяв зустрітися з дітьми влітку, розповісти про своє захоплення колекціонуванням і продемонструвати два старі мотоцикли, які зібрав власноруч.