Четвер, 25 Квітня 2024 р.
21 Січня 2011

В ЮНИХ МИРОТВОРЦІВ УСЕ ПО-ДОРОСЛОМУ

14 січня пройшли відкриті загальні збори ГО «Клуб юних миротворців» за участю міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА, який подякував організації за активну участь у розвитку дитячого миротворчого руху, громадському житті міста і вагомий внесок у патріотичне виховання підростаючого покоління та вручив подяку від виконавчого комітету міської ради. 

Про діяльність організації розповів координатор проекту дитячого миротворчого руху в Україні, президент К-ПРДГО «Клуб юних миротворців» Володимир БАРАНОВСЬКИЙ.  

З вітальним словом від імені Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Служіння заради миру» виступив виконавчий директор міжнародного молодіжного конкурсу волонтерських проектів Максим ДАНІЛІШИН. Він привітав юних миротворців з тим, що вони долучилися до когорти тих, хто є активним учасником волонтерського миротворчого руху, та увійшли у першу трійку переможців, а також вручив віце-президенту К-ПРДГО «Клуб юних миротворців» Роману СТАДНИКУ диплом переможця та цінний подарунок для організації. 

Ветеран 9-ти миротворчих місій ООН і почесний член клубу Серій ПРОКОПЕНЮК від імені ради ветеранів миротворчих місій ООН, Музею миротворчих операцій та інформаційного центру ООН нагородив Володимира БАРАНОВСЬКОГО медаллю «Десятилетие культуры мира и ненасилия в интересах детей планеты. 2001-2010», а начальнику Кам’янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою полковнику Олександру РОЩУКУ вручив подяку.

З вітальними словами виступили також депутат обласної ради чотирьох скликань, почесний член клубу Надія ПІДСКОЦЬКА та голова міської ради ветеранів війни, праці та Збройних сил Леонтій РОГАЛЬ. 

За активну участь у роботі клубів були нагороджені: дипломом «Юний миротворець року» – Віка КШЕМІНСЬКА; грамотами – Ярослав БУРКОВСЬКИЙ, Володимир РОГУЛЬКО, Марина ПАЛАМАРЧУК, Маша МЕЛЬНИК, Іванна МЕЛЬНИК, Настя МУЛЯР, Коля ПАВЛЮК.