П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
28 Січня 2011

ВТРАЧЕНО ДЕСЯТЬ ЩАБЛІВ

За інформацією прес-служби міськради, міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, його перший заступник Григорій ГОРШУНОВ взяли участь у нараді, що проходила 21 січня під головуванням губернатора Василя ЯДУХИ. Йшлося про стан і перспективи соціально-економічного розвитку Хмельницької області. 

Заступник голови ОДА Леонід ГУРАЛЬ жорстко вказав на недоліки роботи у кожній галузі, що призвели до погіршення ситуації в області: за підсумками соціально-економічного розвитку, Хмельниччина втратила свої позиції та з 13-го місця опинилася на 23-му.

Василь ЯДУХА особливу увагу звернув на проблему багатьох суб’єктів господарювання по всій області загалом – низький рівень оплати праці. Супроводжуючим недоліком у цьому напрямку є те, що досі велика кількість працюючих отримує зарплату «в конвертах», що негативно вплине на їх майбутні пенсії. 

Органи місцевого самоврядування було зобов’язано до 10 лютого скласти конкретні плани роботи на І квартал із чітко визначеними заходами щодо покращення соціально-економічного розвитку області.