Середа, 24 Квітня 2024 р.
11 Лютого 2011

НЕДИТЯЧІ КЛОПОТИ

Результат об’їзду медичних закладів підштовхнув керівництво міста до вивчення можливості переїзду дитячої поліклініки з приміщення на вул.Лесі Українки до будівлі поліклініки №2 на вул.Івана Франка.  

Ця ідея в керманичів виникає час від часу протягом уже декількох років. Причиною того є незручні умови в старій будівлі та порожні поверхи більш сучасної споруди, на утримання якої вже не вистачає економічних сил медичної галузі міста.  

У цієї ідеї є як прибічники, так і противники. Ті, в кого діти вже повиростали, бачать кращі кабінети, сучасніші умови. Ті ж, хто часто буває в дитячій поліклініці, не дуже хочуть добиратися до лікаря виключно маршрутками, ще й деколи з пересадками.  

Хоча рішення на користь переведення закладу саме на вул.Франка  не прийнято, очевидно, все ж таки поліклініці доведеться переїхати вже до кінця року.

На запитання щодо подальшого використання вивільненої будівлі в центрі міста міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ зазначив, що не хотілося б виставляти на продаж комунальну власність, тому можлива оренда будівлі,  розміщення там соціальних служб або навіть облаштування дитячого садка при наявності коштів на реконструкцію.

До речі, щодо дитячих садків прийнято рішення таки придбати відомчий садочок у колективного швейного підприємства за ціною 

1 млн. 400 тис.грн.  Щоправда, кошторис ремонтних робіт буде набагато більший, але в питанні реконструкції приміщення влада сподівається на підтримку області.