Субота, 27 Квітня 2024 р.
11 Лютого 2011

ВИБОРИ ПРОЙШЛИ – БЛАГОДІЙНИКИ ЗАЛИШИЛИСЯ

ВИБОРИ ПРОЙШЛИ - БЛАГОДІЙНИКИ ЗАЛИШИЛИСЯЗдається, минули вже всі свята, коли багато людей з подарунками навідуються у навчальні заклади міста, вихованці яких уже нікого і не чекають до наступної «червоної» дати в календарі.

Але, на щастя,  є люди, котрі завжди пам’ятають про тих, хто слабший за них і потребує допомоги.

Минулого тижня міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ відвідав дошкільні навчальні заклади №3 та №8, де перебувають діти, які мають наслідки ураження центральної нервової системи, що проявляється, зокрема, в рухових порушеннях, затримці психічного чи  мовленнєвого розвитку. 

– Проблеми у вихованні таких діточок, безумовно, існують. Більшість випробувань припадає на долю батьків і рідних. Самовіддача таких родин заслуговує неабиякої поваги, адже вони заради здоров’я дитини, її майбутнього готові на все. Влада не може залишати поза увагою таких людей та всіляко сприятиме вирішенню їхніх проблем, – зазначив міський голова.

Мер заздалегідь подбав про подарунки. Дітям сподобалися розвиваючі ігри, ляльки, машинки, конструктори і спортивний інвенртар.

9 лютого міський голова відвідав ДНЗ №17. Діти з радістю зустріли міського голову, оскільки пам’ятають його теплий візит під час різдвяних свят. Сьогодні вони також щиро дякували за подарунки. 

Того ж дня міський голова разом з депутатами обласної ради Володимиром МЕЛЬНИЧЕНКОМ і Сергієм ВЕДЕРНІКОВИМ відвідали Кам’янець-Подільський обласний дитячий протитуберкульозний санаторій, де ознайомились з проблемами закладу, вислухали побажання колективу щодо покращення умов перебування дітей у цьому санаторії.

10 лютого депутат облради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО відвідав ЗОШ №11, де він у свій час навчався.

– Це моя рідна школа, рідні парти, за якими я сидів, і багато дорогих для мене вчителів, – говорить Володимир Володимирович. – Вікна у цьому класі дуже старі. Про це я дізнався від батьківського колективу 1-А класу, який нещодавно звернувся до мене з проханням фінансової допомоги. З радістю допоможу і готовий встановити вікна сам. А кошти, які вони зібрали, нехай спрямують на інші потреби.

Прес-служба міськради.