Субота, 27 Квітня 2024 р.
11 Лютого 2011

У ЛІЦЕЇСТІВ СЕРЦЯ НЕБАЙДУЖІ

У ЛІЦЕЇСТІВ СЕРЦЯ НЕБАЙДУЖІМалечі Орининської школи-інтернату пощастило на днях зустріти гостей із подарунками. Але це був не Дід Мороз, не Миколай, а звичайні дівчата і хлопці – учні 11 класу суспільно-гуманітарного профілю Кам’янець-Подільського ліцею (директор Тамара КОВАЛЬСЬКА). Під час зворушливої зустрічі ліцеїсти передали одяг, іграшки, книжки, спортивний інвентар, які стануть у нагоді вихованцям школи-інтернату. Учні 34 групи дякують усім, хто долучився до акції, за душевну щедрість і теплоту сердець.

Також справжній благодійний проект втілили у життя учні 11 класу філологічного профілю. Для початку – перевтілилися в акторів мандрівного театру і стали справжніми творцями вертепної драми, побудувавши пересувний ляльковий театр. Першими їхніми глядачами були учні та вчителі ліцею, а згодом 32 група представила дійство на батьківських зборах, де запропонувала присутнім долучитися до благодійної акції. Просто там, на зборах, завдяки ліцейській громаді та батькам учнів було зібрано суму в розмірі 1800 грн., котра піде на підтримку Кам’янець-Подільського дитячого протитуберкульозного санаторію. 

До створення проекту долучилися: Катерина ПЕТРАШОВА, Дарина НОСИЧ, Юлія ЧОРНЕНЬКА, Олександра РУДНІЦЬКА, Любов ТИМОЩУК, Яніна БАБІЙ, Анастасія ОСАДЧА, Анна ДИХТЯР, Анастасія СОБОЛЬ, Ірина ЛИСЬКОВА, Анастасія ЛАБУЗОВА, Марія СІКОРСЬКА, Наталія ОРЛЯНСЬКА, Анастасія ЧАПЛИГІНА, Тетяна КОСТІНА, Дарина КОВАЛЬ, Олександра БАРТОШКО, Вікторія БАРБАНЮК, Олена ІВАЩУК, Ольга СТРЕЛЬЧУК на чолі з класним керівником Ларисою ОРИЩУК.

Марія ГОЛУМБОВСЬКА, Анна ДАЧКОВСЬКА, учениці 11 класу Кам’янець-Подільського ліцею.