П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Лютого 2011

ЛЮБОВ – ЦЕ ДУШІ НАЙВИЩИЙ ЗЛЕТ

Суворий лютий завжди стає лагіднішим напередодні Дня закоханих. Святу кохання було приурочене поетичне асорті «Кохання – це святиня зі святинь, це весен передзвін і цвіт калини», проведене працівниками бібліотеки (філія №3) разом з учнями 7-10 класів ЗОШ №15 за сприяння класних керівників Валентини СЄРОВОЇ та Валентини ПІДГОРОДЕЦЬКОЇ.

Працівник бібліотеки Рита ЛЕЩИНСЬКА розкрила багатогранність і чарівність кохання: коли кохаєш, то душа співати хоче. Завдяки цьому почуттю народжуються прекрасні перлини любовної лірики, з якою учасників заходу познайомили місцеві поети: Людмила БАРТОЩУК-МАШТАЛЕР, Юлія КОВАЛЬЧУК, Людмила КУР’ЯН, Світлана МАРКОВА, Павло ТИХОНОВ і Людмила ДРЕЗНАЛЬ.

Продовжився захід літературною паузою «Відомі у світі пари закоханих».

Любов – це найвище духовне благо, що дає силу і наснагу, яке надихнуло поетесу Людмилу КУР’ЯН і композитора Броніславу СОЛТИСІК створити пісню «Белая фата», яка до глибини душі вразила всіх присутніх. А учениця школи, поет-початківець Карина ТИМОЩУК подарувала свої зворушливі вірші учасникам дійства.

Тож кохайте, будьте коханими, освідчуйтесь один одному і не лише 14 лютого, а весь рік, усе життя, бо кохання надихає нас, дає сили, робить красивими, молодими і щасливими.

Ніна ПУКАС, член клубу «Ліра»; Людмила КУР’ЯН, завідувач бібліотеки (філія №3).