Четвер, 28 Березня 2024 р.
25 Лютого 2011

У КАМ’ЯНЕЦЬ ДЕПУТАТ ПОТРАПИВ «БЕЗ МАНДАТА»

депутат України Василь ГОРБАЛЬУ місті тривають зйомки проекту «Без мандата», головним героєм якого став народний депутат України Василь ГОРБАЛЬ.

На запитання чому обирали Кам’янець, адміністратор передачі Артем МАРЧЕВСЬКИЙ відповів, що кастинговий відділ проекту відбирає потенційних претендентів на зйомки із заявок, поданих українськими сім’ями. 

– Прив’язки до міста або області немає, існує зацікавленість  проблемами, – зазначив адміністратор. – Обрана сім’я дуже цікава. І хоча діти виховувалися без мами, вони добрі та відкриті, постійно докладають зусилля для свого розвитку, кожен має хобі. 

Знімальна група тримає в секреті прізвище героїв і місце їх проживання, але стало відомо, що це сім’я, в якій виховується троє дітей і проживає на вул.Космонавтів. 

Вчора  Василь ГОРБАЛЬ зустрівся з нашим мером. 

– На жаль, раніше у Вашому місті я не був, але почав знайомитися з ним через інтернет-сайти, – розповів Василь Михайлович. – Хочу зазначити, що промоція міста – на належному рівні, є цікаві проекти, і я сподіваюся, що вихід передачі «Без мандата» також дасть черговий поштовх до посилення туристичної хвилі та зацікавленості інвесторів. 

Приємно, що  міський  голова  Михайло СІМАШКЕВИЧ одразу відреагував на прохання розглянути непросту ситуацію, в яку потрапили герої передачі. Вони інвестували кошти в будівництво житла, але криза вдарила по забудовнику і він не добудував будинку. Ще одне питання торкається покращення умов роботи фотогуртка станції юних техніків. 

За словами Михайла СІМАШКЕВИЧА, забудовник, якому інвестували кошти кам’янчани, сам із Хмельницького, і до сьогодні щодо цієї проблеми звернень не було. Але в будь-якому випадку із забудовником оперативно зв’язалися. Через декілька годин мала відбутися зустріч із ним.

Чим же закінчиться справа, можна буде дізнатися після завершення зйомок програми. 

За попередньою інформацією, ефір передачі «Без мандата», що знімалася в Кам’янці-Подільському за участю народного депутата України Василя ГОРБАЛЯ, заплановано на 4 березня.