Четвер, 25 Квітня 2024 р.
4 Березня 2011

РОБОТИ ВИСТАЧАЄ

На щотижневому комунальному брифінгу заступник міського голови Сергій БАБІЙ розповів про нагальні проблеми галузі, котрі найближчим часом планує вирішити міська влада.

Зокрема, цього року закінчується 25-річний термін експлуатації ліфтів у трьох багатоповерхівках. Тому місто віднайде кошти, щоб через декілька місяців були відремонтовані 4 ліфти в будинку №4 на вул.Шевченка та 4 ліфти на вул.Космонавтів, 2. Щодо будинку №6 на вул.Космонавтів, де створено ОСББ, то там із ремонтом ліфтів допоможе держава. 

Після аналізу стану світлофорних об’єктів було визначено, що для міста їх необхідно 30 штук. За словами Сергія Віталійовича, діючих об’єктів 18, і щороку комунальники облаштовуватимуть ще по два. На цей рік щасливчиками стануть перехрестя вулиць Північної та Шевченка, Пушкінської та Огієнка. Вартість однієї світлофорної розв’язки 125 тис.грн.

Набагато більше коштів потребують дахи житлових будинків, для ремонту яких цього року міська громада виділила 600 тис.грн., близько 300 тис.грн. місто сподівається отримати завдяки державній підтримці ОСББ (для 4 будинків). Але і це всього лише третина від потреби.